Dj Baluri Absolvire

Ce trebuie sa stii inainte sa alegi un DJ pentru evenimente private?

4 criterii de selectie pentru alegerea celui mai bun Dj de evenimente private.

Noi consideram ca muzica este factorul principal in reusita evenimentului tau.
Fie ca nunta visurilor tale se apropie cu pasi grabiti, ai facut frumoasa varsta de 18 ani si vrei ca majoratul tau sa fie unul exceptional, iesit din tipare sau ati fost binecuvantati cu un nou membru al familiei si petrecerea de botez bate la usa, cheia este alegerea celui mai bun dj dedicat tipului tau de eveniment.

Party Music iti ofera 4 criterii de selectie in alegerea celui mai bun dj de evenimente private:

1. Un bun organizator si entertainer:

Un Dj profesionist cu siguranta va stii succesiunea momentelor importante ale evenimentului tau.
Acesta se va consulta cu tine si iti va pune intrebari legate de preferintele desfasurarii evenimentului iar la momentul oportun toate aspectele discutate in prealabil vor fi puse in practica, interactionand pe durata evenimentului atat cu staff-ul localului cat si cu oaspetii dvs.

Prestarea unui serviciu de calitate este determinata de mai multi factori principali. Noi consideram faptul ca un Dj bun trebuie sa fie in primul rand un bun entertainer. Prin acest mod acesta se va conecta cu publicul, transmitand o stare pozitiva ce te va tine conectat pe ringul de dans.

2. Alegerea stilurilor muzicale potrivite evenimentului tau

Un deejay profesionist cu siguranta va avea in playlist o varietate de stiluri si genuri muzicale. Acesta iti va cere o lista preferentiala de piese prin acest mod determinand ce genuri muzicale sunt pe gustul tau si al invitatilor. Pe durata unui eveniment mediu de 8 ore sunt difuzate cateva sute de piese, fi sigur ca tot playlistul oferit de tine se va regasi in repertoriul Dj-ului pe parcursul evenimentului.
De asemenea un deejay profesionist va ‘citi’ cu usurinta publicul chiar in momentul desfasurarii evenimentului, acesta reusind prin imbinarea armonioasa a stilurilor muzicale sa tina publicul captivat la show.

3. Sonorizare, lumini si efecte speciale profesionale

Asigura-te ca firma de sonorizari contractata are la dispozitie numai echipamente profesionale de sonorizare,lumini,efecte speciale.
Calitatea sunetului:
Un alt factor important in reusita evenimentului tau este determinat de calitatea sunetului. Echipamentele trebuie sa fie din gama profesionala si in stare tehnica impecabila. Conditia precara a echipamentelor poate duce la defectarea acestora pe durata evenimentului, scazand calitatea acestuia semnificativ.

Calitatea luminilor interactive:
Asigura-te ca pachetul de lumini ales este format din instalatii profesionale, cu lumina puternic colorata pentru o iluminare ambientala dinamica a intregului ring de dans.

Calitatea efectelor speciale:
In functie de categoria evenimentului tau efectele speciale poti fi de tip: Fum usor, fum greu (dansul mirilor),masina baloane, masina confetti.

De asemenea este imperativ sa te asiguri ca aceste echipamente sunt profesionale si in stare buna de functionare pentru o buna desfasurare a evenimentului.

4. Legalitatea serviciilor oferite:

Recomandam clientilor ce contracteaza servicii de sonorizare, dj, lumini, efecte speciale sa colaboreze legal prin intermediul unui contract de prestari servicii. In acest contract va fi stipulata data evenimentului, serviciile alese de client, modalitatea de plata a serviciilor si nu in ultimul rand clauze contractuale ce va pot despagubi in cazul nerespectarii contractului de catre prestator.

Ai citit acest articol? Inseamna ca esti cu un pas mai aproape in alegerea deejay-ului perfect dedicat evenimentului tau.
Si nu uita, noi suntem Party Music – Muzica petrecerii tale.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.