Dj Baluri Absolvire

Dj Baluri Absolvire

 

Balul de absolvire perfect? Daca esti in cautarea unui Dj Baluri Absolvire, noi suntem aici pentru tine! Fie că este balul de absolvire al liceului sau facultății, Party Music vă oferă cel mai complet pachet ALL INCLUSIVE! DJ Atestat profesional, SONORIZARE, LUMINI DINAMICE ȘI EFECTE SPECIALE la un tarif promoțional! Avem sute de Baluri Absolvire realizate la superlativ! Dans, distracție si voie bună până in zorii zilei.

Este sfarsitul unei perioade dragi voua. Colegi, prieteni, profesori…amintiri placute legate de anii ce usor au ramas in spate. Urmeaza un nou capitol in viata. Si cum putem intampina un nou inceput decat alaturi de toti cei dragi voua la cel mai frumos Bal de Absolvire.Va fi o atmosfera de poveste, iti promitem noi, echipa Party Music! Avem cei mai buni DJ Baluri Absolvire. Iti garantam un Show de exceptie. Muzica pe toate gusturile, atmosfera incendiara pe ringul de dans, concursuri, faimosul Miss si Mister, toate aceste momente vor fi prezentate de catre Dj care va fi un adevarat entertainer pe toata durata evenimentului.

 

    Un Show Incendiar

 

Lucram numai cu echipamente profesionale de sonorizare, lumini, efecte speciale, pentru a forma o atmosfera de poveste. Noi venim cu distractie si voie buna, tu trebuie sa te prezinti cu cheful de a dansa pana cand se crapa de ziua.

Si daca dispozitia noastra entuziasmanta nu te va starni, iti punem la dispozitie o intreaga Galerie pentru a vedea spectacolul pe care il facem. Fiecare eveniment este considerat unic iar un Bal de Absolvire trebuie sa lase in urma amintiri memorabile. Iti suferam sa apelezi intotdeauna la o echipa de profesionisti. Acestia au o experienta vasta in domeniu.Alegerea unui Dj amator poate duce la esecul total al unui eveniment de o asemenea anvergura.

Pentru mai multe detalii iti stam cu drag la dispozitie. Totodata, te invitam in gasca noastra de prieteni de pe Facebook.Aici vei vedea cele mai incendiare poze de la evenimentele noastre si vei asculta mixurile facute de Dj-ii Party Music.

Contact: 0790556920

Preturi Dj Baluri Absolvire

 

400 €

CAPACITATE MAXIMA 200 PERSOANE

DJ atestat adaptabil cerintelor publicului pe toata durata evenimentului

Sonorizare Profesionala 3500W RMS

Pupitru DJ

Discografie peste 20.000 titluri

5X Pari LED lumini dinamice

2x Moving Head (jocuri lumini)

Stativ Lumini

Show Laser

Microfon Wireless

Efecte Speciale: Masina fum usor

Conectica si montaj

Transport inclus in Bucuresti