DJ Majorat si Aniversari

DJ Majorat si Aniversari – Majoratul perfect, mult mai aproape de un vis devenit realitate Am doar 18 ani! Sunt nebun, iubesc… continuarea o vom fredona impreuna la cel mai tare party de majorat! Vrei sa iesi in evidenta cu cel mai cool majorat? Noi suntem alegerea potrivita. O echipa formata din DJ profesionisti ce au mixat atat in cluburi de renume din tara cat si la cele mai tari petreceri private. Prin mixaj,imbinam orice stil muzical, in acest mod tinandu-ti gasca de prieteni conectata la ringul de dans pana in zorii zilei. Iti recomandam si pachetul de karaoke si efecte speciale format din fum usor si baloane pentru un dinamism aparte. Iti garantam ca majoratul tau va ramane unul din cele mai tari party-uri la care au participat prietenii tai.

Preturi DJ Majorat si Aniversari

Oferta Majorat All Inclusive

DJ - SONORIZARE - LUMINI - EFECTE

350 €

300 €

pana la 60 persoane

Dj atestat profesional disponibil pe toata durata evenimentului adaptabil cerintelor invitatilor

Sonorizare profesionala 1000W RMS / 2000W muzicali

Pupitru DJ 

Consola DJ Profesionala

Microfon Vocal 

Lumini interactive ring dans

Masina fum usor

Conectica si montaj

Transport inclus in Bucuresti si Imprejurimi

SALE!

KARAOKE50 €

Supliment Pachet Majorat


2 X Microfon Vocal wireless

Laptop Acces Internet - Playlist Karaoke

Asistenta Tehnica 

Mixer Live Efecte voce


Aniversare,onomastica…alaturi de tine cu cele mai dinamice party-uri! Reuneste gasca si hai sa incingem un party pe cinste.Cea mai tare muzica, piesele tale preferate , karaoke, atmosfera incendiara alaturi de prieteni si familie.Nu in ultimul rand, un DJ Majorat si Aniversari trebuie sa fie si un adevarat SHOWMAN. Toate momentele importante din majoratul tau vor fi prezentate la microfon in urarele celor mai buni prieteni, colegi, membrii ai familiei.

Si ca petrecerea sa fie de ne-uitat, pachetul de karaoke trebuie sa fie ne-lipsit.Vom fredona impreuna cele mai tari HITURI de la radio.

Majoratul este primul eveniment din viața de adult a unui tânăr. De asemeneaare o importanță covârșitoarea asupra evoluției sale în societate. Modul cum este perceput un astfel de eveniment de către sărbătoritul care împlinește 18 ani și intră în rândul persoanelor responsabile de acțiunile sale determină de multe ori evoluția sa în viață. În plus, percepția celor din jur își lasă o amprentă puternică asupra tânărului ajuns major. Deloc întâmplător, părinții tânărului fac tot ce e necesar pentru fericirea tânărului și reușita evenimentului care le transformă copilul în adult.

A avea o echipă de DJ profesioniști care să antreneze publicul prezent la petrecerea privată este o soluție care vine la pachet cu garanția succesului. În funcție de bugetul disponibil pentru crearea acestui eveniment, se poate alege de la a avea o seară specială de karaoke realizată cu aparatură profesionala, la a avea un Majorat All Inclusive ce vine la pachet cu DJ, sonorizare, lumini și efecte speciale. Toate acestea au un rol esențial în crearea unei petreceri de vis care să rămână vie pentru mult timp în memoria celor prezenți.

PartyMusic.ro – DJ Majorat Bucuresti

Echipa Party Music este formată din specialiști cu foarte multă experiență în crearea de evenimente. Acest lucru devine o garanție pentru reușita unui majorat cu totul special. Nimic nu este mai important decât fericirea din privirea tânărului ajuns la vârsta maturității.

Ne mandrim cu o experienta de peste 10 ani in domeniu. Peste 1000 de proiecte si colaborari de succes in Bucuresti si toata tara. Indiferent de natura evenimentului tau scopul nostru este acela de a aduce o vibratie ce sigur va fi apreciata de toti cei prezenti pentru ca un show bun muzical necesita daruire, pricepere si atitudine. Poți să alegi cu toată încrederea echipa noastră. Vom fi cei care îți vom înțelege sentimentele. Te vom ajuta să le exprimi cât mai plăcut persoanelor iubite precum și celor  din jurul tău.

 

Contact PartyMusic.ro

Tel. 0790556920

Pentru mai multe informatii nu ezita sa ne contectezi prin telefon sau folosind formularul de contact. Totodata te asteptam cu mare drag in gasca noastra de prieteni de pe Facebook.

Galerie Foto Evenimente

[foogallery id=”191″]