dj
|

Dj sau Formatie – Alegerea Potrivita pentru evenimentul tau

 

Dj sau Formatie – Alegerea Potrivita pentru evenimentul tau

Iată că a venit și ziua în care trebuie să alegi muzica potrivita evenimentului tau. Decizia nu este tocmai ușoară, chiar daca exista 2 mari alegeri: Formatie sau Dj. Din acest motiv, echipa Party Music dorește să iți ușureze decizia prin urmatoarele informații care te vor ajuta să iei decizia potrivita.

 

Trupa / Formație:

Există multe avantaje în alegere unei formații deorece nimic nu se compara cu emoția și show-ul creat de către aceasta. O trupă bună, reușește mereu să transmită voie buna și să ridice oaspeții la dans pentru a se distra împreună până în zori. Iar daca invitații nu sunt “dansatori” aceștia tot se vor bucura de show-ul creat de cei de pe scena.

Exista mai multe tipuri de trupe: pop, rock, etno, foramtii care sunt specializate pe un anumit gen de muzică, dar și formații care pot aduce o diveristate de genuri, precum trupele de cover, care sunt din ce în ce mai căutate în aceste vremuri. Daca te hotărăști să alegi o asemenea varianta, trebuie să te gândești la faptul că o trupa este mai putin accesibila decat un DJ. Costul acestora ajungând până la câteva mii de euro. Un atl dezavantaj reprezintă spațiul pe care îl ocupa o formație. Aceștia vin cu ecipamente multiple, instrumente, iar daca sala nu este întocmai foarte mare, formatia va ocupa o mare parte din ringul de dans.

dj

 

DJ:

Cel mai mari avantaje ale unui Dj sunt următoarele: tariful mai accesibil și diversitatea muzicala pe care acesta ți-o poate oferi pe parcursul evenimentului. Un Dj profesionist poate jongla cu mai multe stiluri muzicale, piese, este mult mai flexibil. Spațiul ocupat de acesta este mult mai redus, echipamntul este mai ne-voluminos. Daca alegi un dj profesionist, acesta va crea un show de senzatie.
Ca și dezavantaje, chiar dacă acesta poate reuși să facă o petrecere de neuitat, el nu vă putea niciodată să transmită emoția unui show live. Solistul si membrii formatiei vor fi conectati la ringul de dans, interactionand in mod direct cu publicul.

Recomandarea noastra:

 

Pentru ca nunta ta să fie una de neuitat, noi recomandăm a se face un mix intre formatie de muzica live și un DJ experimentat. Aceștia iți pot oferi show, diversitate muzicala, emoție, distractie la standarde inalte. Toate ingredientele pentru că nunta ta să fie mai mult decât ce ai vistat. Tocmai de aceea venim în ajutorul tău cu un proiect complet si plin de dinamism. Colaboram cu una din cele mai bune formatii de muzica live din domeniu. Echipa Party Music împreună cu GIA BAND  vor oferi un show complet pentru că evenimentul dumneavoastră să fie incendiar. Impreuna vom dansa pana in zorii zilei.

Si nu uita – Noi suntem Party Music, muzica petrecerii tale!

Te asteptam in gasca noastra de prieteni de pe facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.