Transformă dansul mirilor intr-un moment desprins din basme. Ce poate fi mai minunat decat minunata deschidere oficiala a serii. Si nu oricum, inconjurați de nori albi, pufosi de fum greu. Echipa Party Music îți pune la dispozitie acest pachet. Gheață carbonică se poate folosi și pentru a da o nota de eleganță paharelor de șampanie. De asemenea oferim și asistența tehnica pentru manevrabilitatea mașinii de fum.

Asistenta tehnica fum greu inclusa

Un coleg din echipa Party Music, specializat pe manevrabilitatea acestei masini se va ocupa de tot procesul de pregatire. Se va asigura de functionarea masinii in parametrii optimi. In functie de marimea ringului de dans va aproxima distanta cea mai buna fata de miri. Astfel se va forma un efect de nori de fum cat mai placut.

 

Nori colorati – Inceput desprins din basme

Recomandam pe langa folosirea masinii de fum greu si folosirea masinii de baloane  de sapun si / sau al iluminatului colorat de podea pentru ringul de dans. Toate aceste efecte, impreuna, vor iesi in evidenta. Deschiderea serii se va transforma intr-un moment de neuitat pentru voi, dragilor cat si pentru toti invitatii prezenti.

Fumul degajat nu prezinta vreun risc acesta rezultand din combinatia ghetii carbonice cu apa calda.Temerile care pot să existe în rândul unora despre efectele pe care le are acest tip de fum greu asupra sănătății sunt nejustificate. Aceasta deoarece nu avem de a face cu un fum real. Este creat din gheața carbonică și nu este deloc nociv pentru sistemul respirator. Astfel că el nu pune in primejdie siguranța și sănătatea invitatilor la tipurile de evenimente unde se folosește acest tip de fum. Acesta rezista mai mult decât fumul ușor. Cu usurinta poate oferi efectul de ”nori pe sol” atât de apreciat de către persoanele care vor să aibă o petrecere de vis. Din acest motiv, Party Music ofera si aceasta optiune celor dornici să aibă parte de cele mai reușite evenimente.

Totul pregatit pentru voi, dragilor, la un tarif mai mult decat accesibil:

FUM GREU - Gheata Carbonica

 Dansul Mirilor  

 


99 €

   supliment pachet sonorizare 


 Masina Fum Greu Profesionala

Gheata Carbonica pentru utilizarea masinii de fum greu

Gheata Carbonica pentru pahare sampanie (la cererea clientului)

Asistenta Tehnica pe durata utilizarii (dansul mirilor)


Transportul inclus in Bucuresti si imprejurimi


 

Contact:  0790556920

Pentru mai multe informatii nu ezita sa ne contectezi prin telefon sau folosind formularul de contact. Totodata te asteptam cu mare drag in gasca noastra de prieteni de pe Facebook.

[foogallery id=”643″]