|

Iluminatul Arhitectural – Dinamism prin culori

Transforma locatia evenimentului tau adaugand ca ambianta culoarea ta preferata. Noi consideram ca iluminatul arhitectural reperezinta unul din factorii cei mai importanti pentru a asigura calitatea unei petreceri de neuitat.

Ce este iluminatul arhitecural?

Cu ajutorul Iluminatului arhitectural , locatia evenimentului tau va capata o nota de culoare aparte. Corpurile de iluminat ,bazate pe tehnologia led, se monteaza la baza peretilor locatiei, orientate pe diagonala peretelui sau spre tavan. Acestea pot fi setate pe o singura culoare sau se poate alege alternarea culorilor preferate.
Echipa tehnica Party Music va asigura montajul iluminatului arhitectural si functionarea corespunzatoare a echipamentelor de iluminat pe toata durata evenimentului.


Salile de evenimente vin in diferite forme si marimi. Indiferent de marimea locatiei, echipa Party Music va asigura iluminarea integrala a acesteia. Tarifele iluminatului arhitectural NU vor oscila in functie de marimea salii.
Consideram ca, alaturi de serviciile noastre de Dj, sonorizare, lumini ring de dans si efecte speciale, iluminatul arhitectural repezinta un ‘must-have’ pentru orice categorie de eveniment.

Totodata, alegerea culorii potrivite va avea un impact major pozitiv asupra invitatilor, acaparand-ui pe acestia in atmosfera unui petreceri de ne-uitat. Pentru o petrecere axata pe cocktail party si socializing va recomandam iluminare arhitecturala pe tonuri de alb, galben, verde.

Culorile electrizante ce iti transmit o stare sporita de caldura si buna dispozitie sunt: magenta,albastru,violet,rosu.

Nu uita! Luminile arhitecturale reprezinta o modalitate excelenta de a „imbraca” locatia evenimentului tau in culoarea/culorile preferate.Impreuna cu muzica de calitate si cei mai buni Disc Jockey atestati profesional vom creea petrecerea perfecta.

Noi suntem PartyMusic!
Muzica petrecerii tale

Similar Posts

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.