Importanta unui review online in alegerea DJ-ului potrivit

 

Ziua evenimentului mult asteptat se apropie iar elementele importante de pe lista organizatoare trebuie bifate pas cu pas. Alegerea dj-ului potrivit este unul din cele mai importante aspecte cand vine vorba de reusita petrecerii. Intrii repede pe pagina de navigare si cauti Dj Nunta, Dj Botez, Dj Majorat sau Dj Petreceri. Intr-o fractiune de secunda esti coplesit de foarte multe site-uri de profil. Care mai de care mai aspectuase si pline de continut ce iti garanteaza reusita evenimentului si vasta experienta acumulata in descursul anilor. Nimc rau in asta. Si noi folosim aceste criterii pentru a prezenta istoricul si parcursul nostru de pana acum.  

O firma cu un numar mare de DJ asigura calitatea serviciilor?

  Cu siguranta o firma mare cu un backround bogat denota experienta si profesionalism. Dar trebuie sa privesti de fiecare data situatia un pic mai detaliat. Datorita cererilor mari de evenimente de tip: Nunta, Botez, Majorat, Onomastica, Petreceri Private, adesea se intampla ca numarul solicitarilor pentru o singura data din calendar sa depaseasca cu mult numarul Dj-ilor profesionisti pusi la dispozitie de catre firma prestatoare. Din dorinta de a onora cat mai multe evenimente, se apeleaza pentru colaborari si la DJ din exteriorul firmei ce nu prezinta nici pe departe experienta profesionala pe care o insufla prestatorul de servicii.

Solutia? Axeaza-te pe recenziile / review-urile lasate de clienti in alegerea Dj-ului potrivit

  Cat conteaza o recenzie lasata de un client pe platformele de socializare? Mult, foarte mult. Mentionam faptul ca o recenzie “valida” este o recenzie lasata pe platforme de socializare sau direct pe google. O recenzie scrisa direct pe site-ul prestatorului, daca nu are redirectionare dintr-un site de socializare, poate fi modificata dupa bunul plac si nu ai siguranta ca este scrisa de client, poate fi scrisa chiar de moderatorul site-ului. Pentru alagerea Dj-ului potrivit, aigura-te ca review-urile / recenziile sunt vizibile atat pe facebook cat si pe google. Datorita review-urilor slabe in care clientii isi exprima neplacerile legate de desfasurarea evenimentului din punct de vedere muzical, se alege ascunderea acestei sectiuni pentru a evita influentarea negativa a potentialilor clienti. In egala masura, daca majoritatea review-urilor sunt pozitive dar apar intr-un numar redus si recenzii mai putin bune, asta nu inseamna ca profesionalismul prestatorului lasa de dorit. Pe durata sezonului de organizare evenimente, mii de persoane sunt invitate la evenimente private. Este de ajuns un singur invitat care a fost mai putin surpins placut de prestatia Dj-ului sau nu i-a fost onorata o cerere muzicala neconcordanta cu playlistul clientilor.

   Acesta poate lasa o recenzie negativa si totodata o mica “pata” pe reputatia firmei prestatoare. Noi, PartyMusic, suntem de parere ca orice recenzie conteaza indiferent daca este buna sau mai putin buna. Din recenziile mai putin bune te poti perfectiona pentru a oferi servicii cat ma complete si a satisface preferintele muzicale ale clientilor. Party Music va pune la dispozitie Dj pentru Nunta Profesionisti, sonorizareluminiefecte specialefum greu.

Tarifele noastre sunt optime, fara costuri ascunse!

Noi suntem Party Music – Specialisti in distractie!

Contactati-ne:

0790556920

Facebook PartyMusic

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.