Nunta organizata in aer liber – Clipe de poveste

Petrecere de poveste in aer liber


Va putem transmite ca int-un viitor apropiat va veti putea organiza evenimentul mult visat cu restrictii foarte mici, daca nu chiar fara restrictii.

Totul datorita vaccinarii populatiei, ceea ce semnifica reducerea riscului de infectare cu noul virus si reintrarea populatiei in normalitate

Insa, pana cand situatia se va redresa, Party Music va intampina cu solutia ideala:

Organizarea evenimentului mult visat in aer liber. Va prezentam ideile noastre in vederea organizarii unui eveniment desprins din basme, in aer liber:

Alegerea locatiei

      Un aspect foarte important referitor la organizarea unei nunti in aer liber este alegerea unei locatii superbe. O nunta in aer liber iti ofera optiunea de a alege orice tematica preferentiala. Optiunile fiind nelimitate, poti alege un peisaj suberb la munte, o plaja linistitoare aproape de valurile marii sau o gradina minunata de vara. Optiunile sunt nelimitate.

Alege locatia perfecta

Lumina naturala

    La o nunta organizata in aer liber, pentru o claritate exceptionala a pozelor si filmarilor, echipa de foto-video va avea nevoie de cea mai buna luminozitate. Sustinand evenimentul in aer liber, cu soarele stralucitor si cerul albastru, vor iesi niste poze exceptionale datorita culorilor naturale. Lumina naturala este extrem de importanta cand doresti sa faci poze la o calitate superioara si este cu siguranta un plus in organizarea evenimentului in aer liber.

Ceremonia in aer liber   

       Poti opta pentru ceremionie in aer liber. Acest lucru ii va scuti pe invitati de a alerga de la biserica/starea civila la resturant si va veti putea bucura de mai mult timp alaturi de cei dragi.

Plan de rezerva

Chiar daca organizati nunta vara, trebuie sa va asteptati la ploi sau chiar, seara, la temperaturi mai scazute. In acest caz, trebuie sa luati in calcul ca puteti muta evenimentul pe o terasa sau chiar intr-un restaurant. Trebuie sa va asigurati ca locatia poate oferi si acest plan de rezerva.

Bauturi

Trebuie sa va ganditi ca invitatii dumneavoastra vor avea nevoie de apa la discretie mai ales in timpul ceremoniei, aceasta poate dura pana la 40 de minute. Pentru acestia care considera ca apa este plictisitoare le puteti oferi divese sortimente de limonada.

Nu uitati ca alcoolul deshidrateaza.

Meniul

Mancarea si tortul ar trebui sa fie in concodanta atat cu tematica cat si cu faptul ca evenimentul se desfasoara in aer liber. Poti alege masa tip bufet, chiar si cu preparate finger food cat si meniu prestabilit pentru fiecare persoana. Recomandarea noastra ar fi bufetul deoarece este mult mai usor de gestionat.

Aveti grija la candy bar, ciocolata se poate topi iar fructele se pot altera destul de repede in caldura.

Asadar echipa Party Music vine in ajutorul vostru cu sfaturi si idei pentru a organiza un eveniment de vis.

Party Music va pune la dispozitie Dj pentru Nunta Profesionisti, sonorizareluminiefecte specialefum greu.

Tarifele noastre sunt optime, fara costuri ascunse!

Noi suntem Party Music – Specialisti in distractie!

Contactati-ne:

0739573703

Facebook PartyMusic

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.