Rolul Masinii de Fum Usor / Greu

 

Care este diferenta intre o masina de fum usor si o masina de fum greu?

Aceasta este o intrebare destul de des intalnita printre clientii nostrii si ne-am decis sa va oferim cateva detalii importante legate de acest aspect.
In general, orice tip de masina de fum se foloseste pentru a scoate in evidenta jocurile de lumini folosite de Dj / Band in acest mod creându-se o atmosfera deosebita in salonul de eveniment. Masinile de fum reprezinta un efect special important pentru orice categorie de eveniment, fumul sau ceata artificiala ramanand unul din cele mai utilizate efecte speciale din industria divertismentului.

Masina de fum Nunta, evenimente
Masinile de fum se impart in 3 categorii:

  • Masina de fum usor (folosita pe toata durata evenimentului, impreuna cu jocurile de lumini ofera o atmosfera dinamica). Functioneaza pe baza vaporizarii lichidului de ceata cu ajutorul unui element termic si al unei pompe, fiind completate de un ventilator pentru raspandirea efectului.
  • Masina de ceata, denumita si Hazer – are rolul ce de a imita efectul de „ceata” in special fiind folosita pentru scene. Aceste echipamente emit vapori asemanatori cetii. Functioneaza pe baza vaporizarii lichidului de ceata cu ajutorul unui element termic si al unei pompe, fiind completate de un ventilator pentru raspandirea efectului.
  • Masina de fum greu – denumita si heavy smoke machine. Este folosita cel mai des pentru dansul mirilor. Aceasta creeaza un efect dens de fum alb ce are forma unui nor ce se ridica la maxim 50 cm fata de sol. Aceasta functioneaza cu ajutorul ghetii carbonice. In acest mod, la contactul dintre apa calda aflata in incinta masinii si gheata carbonica, masina elimina fumul racit ce devine fum greu.

 

Aceste masini nu sunt daunatoare sistemului respirator doarece nu contin fum real.
Noi consideram ca acest efect special trebuie sa fie utilizat la orice tip de eveniment. Impreuna cu show-ul dinamic de lumini si muzica exceptionala oferita de Dj-ii Party Music, vom transpune o atmosfera de poveste, unde invitatii se vor distra pana in zorii zilei.

Party Music iti ofera pachete de inchiriere fum greu in Bucuresti si imprejurimi prin intermediul DansamPeNori.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.