Sonorizari Conferinte

Sonorizari Conferinte – Oferim soluții profesionale de sonorizare și asistența tehnică pentru pentru evenimente tip conferința, simpozion, intâlniri de afaceri. Nu ezitați sa ne contactați pentru o ofertă personalizată.

PACHET CONFERINTA

250 €

Asistenta tehnica pe durata evenimentului 

Mixer Profesional cu efecte voce

2X Microfoane Vocale Wireless

Sonorizare 2000W

Conectica si montaj

Transport inclus in Bucuresti

Sisteme pentru Sonorizari Conferinte

A crea o conferință reușită nu presupune doar a pregăti cât mai bine discursurile celor care iau cuvântul la eveniment. Inseamna a asigura o sonorizare care să le permită să-și pună în valoare informațiile pe care doresc să le prezinte. Majoritatea sălilor în care se organizează astfel de evenimente, chiar dacă au un sistem de sonorizare, de cele mai multe ori este precar. Rezultatul se simte din plin când se constată că respectivul eveniment devine un eșec. Asta se întâmpă și fiindcă organizatorii nu au o echipă de profesioniști care să știe să știe să asigure asistența tehnică necesară.

De aceea este esențial pentru reușita unei conferințe/simpozion să se apeleze la o echipă de profesioniști cum e Party Music. O experiență foarte vastă în sonorizări pentru o gamă larga de evenimente. Un eveniment care beneficiază de o sonorizare asigurată de o echipă care pune la dispoziție aparatură profesionala si moderna

Sonorizari Conferinte

Asistenta tehnica profesionala

La fel cum concertul unui artist poate deveni un eșec doar datorită unei sonorizări neprofesioniste care distruge toată prestația sa, la fel se întâmplă și în privința unei conferințe, întâlniri de afaceri sau a unui simpozion. Acesta este motivul principal pentru care, înainte de a organiza orice tip de eveniment de calitate, în primul rând se asigură o sonorizare personalizată nevoilor. Desigur cu ajutorul unei echipe de profesioniști. Acestia  știu să creeze tot ce este nevoie din punct de vedere tehnic pentru reușita evenimentului.

Tel. 0790556920

Pentru mai multe informatii nu ezita sa ne contectezi prin telefon sau folosind formularul de contact. Totodata te asteptam cu mare drag in gasca noastra de prieteni de pe Facebook.